No has trobat resposta a les preguntes freqüents?

Preguntes frequents

Escriu-nos a hola@fentpais.cat i et respondrem amb menys de 24h (excepte caps de setmana i festius) o truca’ns al 93 013 19 09 de dilluns a divendres de 9h a 13h.

  El teu nom (obligatori)

  El teu email (obligatori)

  El teu missatge

   El TITULAR es reserva la facultat d’incloure en un fitxer de dades de caràcter personal aquella informació facilitada per l’USUARI, complint amb les directrius marcades pel Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació de les mateixes.
   La finalitat d’aquest fitxer serà la de prestar-li els nostres serveis i comunicar-nos amb vostè. També s’utilitzaran per enviar-li una enquesta de satisfacció, i remetre Newsletter i comunicacions comercials i promocionals relacionades amb els nostres serveis per correu electrònic, si així ho ha manifestat.
   Aquestes dades no es cediran a tercers excepte per obligació legal o per donar compliment a l’objecte d’un contracte.
   L’USUARI podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, supressió, oposició, limitació, i portabilitat, dirigint a l’efecte un correu electrònic a l’adreça hola@fentpais.cat indicant la referencia RGPD.
   Pot consultar la resta d’informació relativa a la protecció de dades al web www.fentpais.cat

  Quan caduca el meu xec regal i on consulto l’oferta actualitzada?

  Com faig ús del meu xec regal?

  Enviament en 24-48h

  Punts de venda capsa regal