La història del Celler Cal Costas va començar al final del segle XIX quan D.Antonio Jané Formosa, besavi dels actuals propietaris, va comprar les primeres terres a Font-Rubí (Alt Penedès). Amb el seu germà va crear una societat que exportava el vi produït a Cuba. Una de les fragates que exportava aquest vi, la famosa “Remedios Pascual Formosa” es pot contemplar en una pintura exposada al Museu Marítim de Barcelona.
Al principi del segle XXI i juntament amb els fills de la família Josep i Bernadette van llançar la marca J. Miquel Jané, i des de 2010 els dos germans estan al capdavant del celler. Al celler, situat al bell mig de l’Alt Penedès i enmig d’un privilegiat entorn vitivinícola, s’elabora els vins Miquel Jané a partir del raïm de les seves vinyes crescudes a l’entorn que rodeja el Penedès.
En aquesta experiència visitaràs el celler i les vinyes, on s’impartirà un curs de viticultura amb explicacions enològiques. Faràs un tast de 4 vins avalats amb premis de prestigi internacional, juntament amb un piscolabis de productes de la regió. I per finalitzar, et portaran fins al restaurant del mateix celler per sorprendre’t amb un menú de brasa.