LOT “VIU SENT I COMPARTEIX” · 39,9€

1 capsa d’Arrugats del Rosal

3 potets de melmelada Del Pot Petit

1 ampolla de vi negre jove Blau Marí

1 ampolla de Ratafia de l’Avi Guillem

Despeses d’enviament incloses!

LOT “ESCAPADES EN FAMÍLIA” I “EXPERIÈNCIES ÚNIQUES” · 59,9€

1 capsa d’Arrugats del Rosal

1 capsa de Vanos del Rosal

6 potets de melmelada Del Pot Petit

1 ampolla de vi negre jove Blau Marí

1 ampolla de Ratafia de l’Avi Guillem

1 ampolla de vi dolç Garnatxa roja Cellers d’en Guilla

Despeses d’enviament incloses!

LOT CAPSA “MOLT PER DESCOBRIR” · 79,9€

1 capsa d’Arrugats del Rosal

8 potets de melmelada Del Pot Petit

1 capsa de Vanos del Rosal

1 ampolla de vi negre jove Blau Marí

1 ampolla de Ratafia de l’Avi Guillem

1 ampolla de vi dolç Garnatxa roja Cellers d’en Guilla

1 ampolla de vi rosat Vinya del Metge Cellers d’en Guilla

Despeses d’enviament incloses!

LOT “MOMENTS INOBLIDABLES” · 99,9€

1 capsa d’Arrugats del Rosal

1 capsa de Vanos del Rosal

8 potets de melmelada Del Pot Petit

1 pot de mel de romaní La Paquita

1 ampolla de vi negre jove Blau Marí

1 ampolla de Ratafia de l’Avi Guillem

1 ampolla de vi dolç Garnatxa roja Cellers d’en Guilla

1 ampolla de vi rosat Vinya del Metge Cellers d’en Guilla

1 ampolla de cava Adernats Gran Reserva

1 pot d’escames de sal negre Callols Serrats

Despeses d’enviament incloses!

LOT “TOT EL QUÈ T’ENAMORA DE CATALUNYA” · 119,9€

1 capsa d’Arrugats del Rosal

1 capsa de Vanos del Rosal

8 potets de melmelada Del Pot Petit

1 pot de mel de romaní La Paquita

1 ampolla de vi negre jove Blau Marí

1 ampolla de Ratafia de l’Avi Guillem

1 ampolla de vi dolç Garnatxa  Cellers d’en Guilla

1 ampolla de vi rosat Vinya del Metge Cellers d’en Guilla

1 ampolla de vi blanc Avrvm Jaume Grau

1 ampolla de cava Adernats Gran Reserva

1 pot d’escames de sal negre Callols Serrats

Despeses d’enviament incloses!

Productors inclosos als lots

Gat del Rosal

El Rosal és un projecte d’economia social de l’Associació Alba, una entitat que creu que totes les persones són motor de canvi. Per aquest motiu l’obrador és un espai de treball inclusiu on es posen en valor les capacitats de les persones que hi treballen. La galeta més famosa que han creat és l’Arrugat, quina troballa més dolça! Tot va començar quan en Lluís, una persona que treballava a l’obrer, intentava fer neules, sempre li sortien arrugades…

Però aquelles galetes tant imperfectes eren boníssimes i van decidir que perquè desaprofitar aquell dolç i no comercialitzar-lo! I així va néixer el que ara és el producte estrella de les Galetes del Rosal.

www.elrosal.cat

Del Pot Petit

Del Pot Petit és el fruit de la il·lusió i l’esforç de la família Xercavins Simó, que des de 2009 treballa per oferir un producte de qualitat, sa i bo per a tothom. Actualment disposen de 18 varietats de melmelada, elaborades des de l’obrador de Rubí (Vallés Occidental) amb fruita fresca d’alta qualitat, escollida segons un criteri de proximitat, cultiu ecològic i qualitat. Fins i tot algunes varietats són cultivades a les seves finques ecològiques situades al Parc Natural del Montsant (Priorat).

Totes els melmelades estan elaborades de forma artesanal amb sucre de canya i mel de Gratallops, sense additius, 100% Naturals, i són lliures de gluten. Funcionen perfectament per a combinar en plats d’alta cuina, com per acompanyar un bon esmorzar.

www.delpotpetit.com

Vins Petxina: Blau Marí

Aquesta creació de Vins Petxina, conjuntament amb el petit celler 9+ de la Nou de Gaià, neix d’una barreja de varietats d’origen local i importada, que resumeix perfectament el caràcter i l’estil mediterrani, una terra de mestissatge. Vi jove de garnatxa i “cabernet sauvignon” de color violeta intens. Al nas hi trobem fàcilment aromes de fruits vermells madurs i evoca records d’herbes aromàtiques, que es confirmen al tast. A la boca té una astringència i frescor moderades. Ideal per acompanyar pasta, coques i carn blanca. Les vinyes estan situades a cinc km en línia recta del mar Mediterrani, i la marinada que hi bufa dóna lloc a vins amables i de menor graduació.

En definitiva, un vi accessible per gaudir en qualsevol moment!

www.petxinawines.com

Ratafia de l’avi Guillem

A Esparreguera, la família del senyor Guillem Moya s’ha dedicat al món dels licors i vins des de finals del segle XIX. Dos joves emprenedors d’Esparreguera decideixen recuperar la recepta original de la ratafia que durant dècades s’havia venut a la Taverna del poble. Amb il·lusió, maceren anous verdes del Palau d’Anglesola, hi afegeixen més de vint herbes aromàtiques de la zona de Montserrat i un ingredient secret que no es pot revelar i posteriorment ho deixen envellir en bótes de roure per acabar-la d’afinar. En presència destaca un color brillant i de sucre torrat.

En boca, les anous verdes marquen la base per a donar pas a espècies com la canyella, la vainilla o la nou moscada amb un final herbaci molt refrescant. La ratafia de l’Avi Guillem és un molt bon acompanyament durant el sobretaula acompanyat d’uns fuits secs o unes galetes artesanes.

www.ratafiesaviguillem.cat

Cellers d’en Guilla

Cellers d’en Guilla és un petit celler orientat a l’elaboració d’un producte de qualitat. Treballen únicament amb varietats autòctones de l’Empordà i de manera artesanal i amb produccions limitades, per treure la màxima expressió d’aquestes. El Garnatxa és un vi dolç monovarietal de Garnatxa Roja criat amb mare durant dos anys dins bótes velles. Amb tonalitats de teula, aromes de flor de taronger amb notes de fruits secs i una entrada fina amb un final molt golós en boca fan d’aquest vi dolç un exemplar únic per fer una bona sobretaula. Marida de forma excel·lent amb fruits secs, postres dolços i xocolata, però sobretot amb una agradable conversa!

www.cellersdenguilla.com

Mel de romaní La Paquita

Resseguint les diferents floracions de les Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera, i transhumant als Pirineus, les abelles que produeixen La Paquita aconsegueixen fabricar mel d’exquisida qualitat. El treball artesanal dels apicultors après dels avantpassats, juntament amb les més avançades tecnologies propicien i aporten talent al procés d’extracció i envasat de la mel. Sense cap mena de dubte La Paquita és un producte de proximitat, on s’evidencia el respecte i l’amor a la natura, i es fa palès el tractament artesanal i respectuós del producte.

www.melapaquita.com

Ratafia de l’avi Guillem

A Esparreguera, la família del senyor Guillem Moya s’ha dedicat al món dels licors i vins des de finals del segle XIX. Dos joves emprenedors d’Esparreguera decideixen recuperar la recepta original de la ratafia que durant dècades s’havia venut a la Taverna del poble. Amb il·lusió, maceren anous verdes del Palau d’Anglesola, hi afegeixen més de vint herbes aromàtiques de la zona de Montserrat i un ingredient secret que no es pot revelar i posteriorment ho deixen envellir en bótes de roure per acabar-la d’afinar. En presència destaca un color brillant i de sucre torrat.

En boca, les anous verdes marquen la base per a donar pas a espècies com la canyella, la vainilla o la nou moscada amb un final herbaci molt refrescant. La ratafia de l’Avi Guillem és un molt bon acompanyament durant el sobretaula acompanyat d’uns fuits secs o unes galetes artesanes.

www.ratafiesaviguillem.cat

Vi blanc Avrvm Jaume Grau

Aquest vi blanc de la DO Pla de Bages elaborat per la família Grau i Grau està fet a partir d’un cupatge de Saugvignon blanc i Chardonnay recollits de les seves pròpies vinyes. Presenta un color groc brillant, gairebé transparent amb tonalitats verdes que denoten la seva joventut. Lleuger i fresc al gust, persistent i elegant al retrogust i amb un aroma ric i finament afruitat, és un reflexe fidel de les varietat que el composen. A taula, es recomana prendre ben fresc i és el company ideal per acompanyar aperitius i qualsevol tipus de peix o marisc. Un vi per gaudir-lo!

www.cellergrauigrau.com

Adernats

La Vinícola de Nulles, amb la Catedral del Vi d’emblema, és la història de l’esforç d’un poble per tirar endavant un somni. Un anhel d’esperança que resulta gairebé impossible després de la gran desolació que causa la plaga de la fil·loxera. El 1987 neix Adernats, la marca que portarà el reconeixement a Nulles i a les generacions de viticultors que ho han fet possible. Adernats, nom que prové del conjunt de terres més proper al celler, es manté 25 anys després com la marca de vins i caves referència a Tarragona amb més de 17 productes embotellats. Aquest escumós fet amb Xarel·lo vermell, destaca pel seu color a salmó. El raim roig l’hi dona un gust afruitat i a pansa blanca amb una entrada a boca refrescant i dolça i amb un final subtilment amarg i agradable. L’espumós funciona molt bé per a obrir un gran àpat, ja sigui a l’hora de l’aperitiu o amb uns entrants de peix i marisc.

www.adernats.cat