LOT TASTET · 39,9€

1 capsa d’Arrugats del Rosal

3 potets de melmelada Del Pot Petit

1 ampolla de vi Clos D’estima 2016

1 ampolla de Ratafia de l’Avi Guillem

Despeses d’enviament incloses!

LOT GURMET · 59,9€

1 capsa d’Arrugats del Rosal

6 potets de melmelada Del Pot Petit

1 ampolla de vi Clos D’estima 2016

1 ampolla de Ratafia de l’Avi Guillem

6 ampolles de Cervesa Matoll Blat

Despeses d’enviament incloses!

LOT PANXACONTENT · 79,9€

1 capsa d’Arrugats del Rosal

8 potets de melmelada Del Pot Petit

1 ampolla de vi Clos D’estima 2016

1 ampolla de Ratafia de l’Avi Guillem

6 ampolles de Cervesa Matoll Blat

1 ampolla de vi Adernats Xarel·lo Vermell

Despeses d’enviament incloses!

Productors inclosos als lots

Gat del Rosal

El Rosal és un projecte d’economia social de l’Associació Alba, una entitat que creu que totes les persones són motor de canvi. Per aquest motiu l’obrador és un espai de treball inclusiu on es posen en valor les capacitats de les persones que hi treballen. La galeta més famosa que han creat és l’Arrugat, quina troballa més dolça! Tot va començar quan en Lluís, una persona que treballava a l’obrer, intentava fer neules, sempre li sortien arrugades…

Però aquelles galetes tant imperfectes eren boníssimes i van decidir que perquè desaprofitar aquell dolç i no comercialitzar-lo! I així va néixer el que ara és el producte estrella de les Galetes del Rosal.

www.elrosal.cat

Del Pot Petit

Del Pot Petit és el fruit de la il·lusió i l’esforç de la família Xercavins Simó, que des de 2009 treballa per oferir un producte de qualitat, sa i bo per a tothom. Actualment disposen de 18 varietats de melmelada, elaborades des de l’obrador de Rubí (Vallés Occidental) amb fruita fresca d’alta qualitat, escollida segons un criteri de proximitat, cultiu ecològic i qualitat. Fins i tot algunes varietats són cultivades a les seves finques ecològiques situades al Parc Natural del Montsant (Priorat).

Totes els melmelades estan elaborades de forma artesanal amb sucre de canya i mel de Gratallops, sense additius, 100% Naturals, i són lliures de gluten. Funcionen perfectament per a combinar en plats d’alta cuina, com per acompanyar un bon esmorzar.

www.delpotpetit.com

Celler Underground

Aquest vi negre de la DO Penedès està fet a partir d’un cupatge de sirà i ull de llebre de diferents zones de la comarca. Amb un aspecte jove i viu, la sirà aporta un cromatisme violat al potent rubí de l’ull de llebre. Al nas hi trobem notes de fuita vermella i fruita confitada, amb tocs balsàmic que aporten potència i energia a cada glop. En boca resulta dolç, lleuger i equilibrat amb uns tanins lleugerament pronunciats. A taula tant pot maridar amb un plat de pasta fresca, com amb carns blanques i vermelles a la brasa com amb guisats de llarga cocció.

En definitiva, un vi accessible per gaudir en qualsevol moment!

www.cellersunderground.com

Ratafia de l’avi Guillem

A Esparreguera, la família del senyor Guillem Moya s’ha dedicat al món dels licors i vins des de finals del segle XIX. Dos joves emprenedors d’Esparreguera decideixen recuperar la recepta original de la ratafia que durant dècades s’havia venut a la Taverna del poble. Amb il·lusió, maceren anous verdes del Palau d’Anglesola, hi afegeixen més de vint herbes aromàtiques de la zona de Montserrat i un ingredient secret que no es pot revelar i posteriorment ho deixen envellir en bótes de roure per acabar-la d’afinar. En presència destaca un color brillant i de sucre torrat.

En boca, les anous verdes marquen la base per a donar pas a espècies com la canyella, la vainilla o la nou moscada amb un final herbaci molt refrescant. La ratafia de l’Avi Guillem és un molt bon acompanyament durant el sobretaula acompanyat d’uns fuits secs o unes galetes artesanes.

www.ratafiesaviguillem.cat

Cerveses Matoll

L’estil de la cervesa Blat de les Matoll és l’ «American Wheat», feta a base de maltes pilsen i blat i de llúpols tettnager, saaz, spalt select i hellertauer. En presència hi trobem un color palla pàl·lid, que desprèn aromes de malta i pa fresc amb lleus notes florals. L’entrada és fresca i amb una dolçor suau, el cos és lleuger, amb una carbonatació moderada però de textura densa. En retrogust hi trobem traços d’escorça de pa d’una fina amargor i d’ astringència suau.

En definitiva, una cervesa de glop fàcil i sabor net! Els experts la recomanen a l’hora de l’aperitiu i marida molt bé amb carns blanques, formatges semicurats, formatges artesans de cabra o de llet crua de vaca.

www.matoll.cat

Adernats

La Vinícola de Nulles, amb la Catedral del Vi d’emblema, és la història de l’esforç d’un poble per tirar endavant un somni. Un anhel d’esperança que resulta gairebé impossible després de la gran desolació que causa la plaga de la fil·loxera. El 1987 neix Adernats, la marca que portarà el reconeixement a Nulles i a les generacions de viticultors que ho han fet possible. Adernats, nom que prové del conjunt de terres més proper al celler, es manté 25 anys després com la marca de vins i caves referència a Tarragona amb més de 17 productes embotellats. Aquest escumós fet amb Xarel·lo vermell, destaca pel seu color a salmó. El raim roig l’hi dona un gust afruitat i a pansa blanca amb una entrada a boca refrescant i dolça i amb un final subtilment amarg i agradable. L’espumós funciona molt bé per a obrir un gran àpat, ja sigui a l’hora de l’aperitiu o amb uns entrants de peix i marisc.

www.adernats.cat