LOT “VIU SENT I COMPARTEIX” · 39,9€

1 capsa d’Arrugats del Rosal

3 potets de melmelada Del Pot Petit

1 ampolla de vi negre Les Gallinetes

1 ampolla de Ratafia de l’Avi Guillem

1 pot de fideuà de ceps Monbolet

Despeses d’enviament incloses!

LOT “ESCAPADES EN FAMÍLIA” I “EXPERIÈNCIES ÚNIQUES” · 59,9€

1 capsa d’Arrugats del Rosal

1 capsa de Ventalls del Rosal

6 potets de melmelada Del Pot Petit

1 ampolla de vi negre Les Gallinetes

1 ampolla de Ratafia de l’Avi Guillem

1 ampolla de vi dolç Garnatxa roja Cellers d’en Guilla

1 pot de fideuà de ceps Monbolet

1 pot de pèsols negres del Berguedà

Despeses d’enviament incloses!

LOT CAPSA “MOLT PER DESCOBRIR” · 79,9€

1 capsa d’Arrugats del Rosal

6 potets de melmelada Del Pot Petit

1 capsa de Ventalls del Rosal

1 ampolla de vi negre Les Gallinetes

1 ampolla de Ratafia de l’Avi Guillem

1 ampolla de vi dolç Garnatxa roja Cellers d’en Guilla

1 ampolla de vi rosat Vinya del Metge

1 pot d’escames de sal negre Callol Serrats

1 fideuà de ceps Monbolet

1 pot de pèsols negres del Berguedà

1 pot de llenties de l’Alta Segarra

Despeses d’enviament incloses!

LOT “MOMENTS INOBLIDABLES” · 99,9€

1 ampolla de vi negre Les Gallinetes

1 ampolla de ratafia de l’Avi Guillem

1 ampolla de vi dolç Garnatxa roja Cellers d’en Guilla

1 ampolla de cava Lluís Guitart Reserva Brut Nature

1 ampolla de vi rosat Vinya del Metge

1 capsa de Ventalls del Rosal

1 capsa d’Arrugats del Rosal

1 pot d’escames de sal negra Callol Serrats

1 pot de mel de romaní La Paquita

2 pots de fideuà de ceps Monbolet

1 pot de pèsols negre del Berguedà

1 pot de llenties de l’Alta Segarra

6 potets de melmelada Del Pot Petit

Despeses d’enviament incloses!

LOT “TOT EL QUÈ T’ENAMORA DE CATALUNYA” · 119,9€

1 capsa d’Arrugats del Rosal

1 capsa de Ventalls del Rosal

8 potets de melmelada Del Pot Petit

1 ampolla de vi negre Les Gallinetes

1 ampolla de vi dolç Garnatxa roja Cellers d’en Guilla

1 ampolla de Ratafia de l’Avi Guillem

1 ampolla de vi rosat Vinya del Metge

1 ampolla de vi blanc Petit Blanc Saó

1 ampolla de cava Lluís Guitart Reserva Brut Nature

1 pot d’escames de sal negra Callol Serrats

1 pot de mel de romaní La Paquita

1 pot de fideuà de ceps Monbolet

2 pots de pèsols negres del Berguedà

2 pots de llenties de l’Alta Segarra

Despeses d’enviament incloses!

Productors inclosos als lots

Gat del Rosal

El Rosal és un projecte d’economia social de l’Associació Alba, una entitat que creu que totes les persones són motor de canvi. Per aquest motiu l’obrador és un espai de treball inclusiu on es posen en valor les capacitats de les persones que hi treballen. La galeta més famosa que han creat és l’Arrugat, quina troballa més dolça! Tot va començar quan en Lluís, una persona que treballava a l’obrer, intentava fer neules, sempre li sortien arrugades…

Però aquelles galetes tant imperfectes eren boníssimes i van decidir que perquè desaprofitar aquell dolç i no comercialitzar-lo! I així va néixer el que ara és el producte estrella de les Galetes del Rosal.

www.elrosal.cat

Del Pot Petit

Del Pot Petit és el fruit de la il·lusió i l’esforç de la família Xercavins Simó, que des de 2009 treballa per oferir un producte de qualitat, sa i bo per a tothom. Actualment disposen de 18 varietats de melmelada, elaborades des de l’obrador de Rubí (Vallés Occidental) amb fruita fresca d’alta qualitat, escollida segons un criteri de proximitat, cultiu ecològic i qualitat. Fins i tot algunes varietats són cultivades a les seves finques ecològiques situades al Parc Natural del Montsant (Priorat).

Totes els melmelades estan elaborades de forma artesanal amb sucre de canya i mel de Gratallops, sense additius, 100% Naturals, i són lliures de gluten. Funcionen perfectament per a combinar en plats d’alta cuina, com per acompanyar un bon esmorzar.

www.delpotpetit.com

Josep Foraster: vi social Les Gallinetes

El Celler Mas Foraster són representatius d’uns vins de D.O. Conca de Barberà de qualitat superior. La família Foraster, amb anys de treball incansable, segueixen els mateixos passos que el primer dia perquè el resultat sigui excel·lent; la collita és 100% pròpia, utilitzen una viticultura ecològica, la producció és limitada i controlen tot el procés de la vinya.

El vi Les Gallinetes prové de cultiu ecològic i de tres de les vinyes de la Finca Foraster de Montblanc. Les varietats autòctones trepat, garnatxa i syrah formen un vi delicat, rodó, llaminer, fresc i persistent. De color cirera i ribet amb tons violacis i una aroma elegant, a fruita vermella i espècies fan d’aquest vi una explosió de sabors i una combinació perfecte per maridar amb arrossos, pasta, verdures, embotits, formatges i carns. Ideal consumir-lo entre 12-14 °C. A més, forma part d’un projecte social meravellós com a resultat de la col·laboració del Celler Mas Foraster i l’entitat social APRODISCA

 

 

http://www.josepforaster.com

Ratafia de l’avi Guillem

A Esparreguera, la família del senyor Guillem Moya s’ha dedicat al món dels licors i vins des de finals del segle XIX. Dos joves emprenedors d’Esparreguera decideixen recuperar la recepta original de la ratafia que durant dècades s’havia venut a la Taverna del poble. Amb il·lusió, maceren anous verdes del Palau d’Anglesola, hi afegeixen més de vint herbes aromàtiques de la zona de Montserrat i un ingredient secret que no es pot revelar i posteriorment ho deixen envellir en bótes de roure per acabar-la d’afinar. En presència destaca un color brillant i de sucre torrat.

En boca, les anous verdes marquen la base per a donar pas a espècies com la canyella, la vainilla o la nou moscada amb un final herbaci molt refrescant. La ratafia de l’Avi Guillem és un molt bon acompanyament durant el sobretaula acompanyat d’uns fuits secs o unes galetes artesanes.

www.ratafiesaviguillem.cat

Cellers d’en Guilla

Cellers d’en Guilla és un petit celler orientat a l’elaboració d’un producte de qualitat. Treballen únicament amb varietats autòctones de l’Empordà i de manera artesanal i amb produccions limitades, per treure la màxima expressió d’aquestes. El Garnatxa és un vi dolç monovarietal de Garnatxa Roja criat amb mare durant dos anys dins bótes velles. Amb tonalitats de teula, aromes de flor de taronger amb notes de fruits secs i una entrada fina amb un final molt golós en boca fan d’aquest vi dolç un exemplar únic per fer una bona sobretaula. Marida de forma excel·lent amb fruits secs, postres dolços i xocolata, però sobretot amb una agradable conversa!

www.cellersdenguilla.com

Mel de romaní La Paquita

Resseguint les diferents floracions de les Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera, i transhumant als Pirineus, les abelles que produeixen La Paquita aconsegueixen fabricar mel d’exquisida qualitat. El treball artesanal dels apicultors après dels avantpassats, juntament amb les més avançades tecnologies propicien i aporten talent al procés d’extracció i envasat de la mel. Sense cap mena de dubte La Paquita és un producte de proximitat, on s’evidencia el respecte i l’amor a la natura, i es fa palès el tractament artesanal i respectuós del producte.

www.melapaquita.com

Llenties i pèsols L’Estany

De la Segarra al Berguedà! Dels millors productes autòctons en neixen grans plats.

L’empresa familiar Bages Cargol compta amb una llarga trajectòria en bolets i cargols silvestres, a més d’altres productes, com els llegums de proximitat, que podeu trobar amb el nom de marca Estany. Tots ells són elaborats artesanalment, sense additius i conservant al màxim les propietats.
Les llenties de l’Alta Segarra pardines i el pèsol negre del Berguedà són dos dels llegums més apreciats del nostre territori. Cuits al punt i de sabor intens, són ideals per elaborar plats suculents de carn, guisats, arrossos, fideus o d’acompanyament amb amanides i altres.

Creativitat i bon profit!

www.bagescargol.com

Fideuà de ceps Monbolet

Tota l’essència de l’autèntic bolet en una fideuà. Descobreix aquest i altres productes de Monbolet i prepara els fogons per delectar-te amb uns plats exquisits.

Monbolet neix de la passió familiar pel món del bolet, fruit d’una generació passada dedicada a la compra i venda de bolets al Berguedà. Avui dia i després d’anys d’experiència, els hereus de la família han sabut continuar amb el negoci creant la marca pròpia Monbolet. S’encarreguen de totes les fases del bolet, des de la recol·lecta i selecció del millor producte fins a la seva comercialització i venda. Treballen amb productes naturals, sense additius, colorants ni conservants, i de manera totalment artesanal. 

El resultat són uns productes de qualitat i amb un sabor d’allò més deliciós, com la fideuà de ceps. Boníssim!!!

www.monbolet.com