Dubtes?

Xec regal Fent País

Com faig ús del meu xec regal?

1. REGISTRA EL TEU XEC

Entra AQUÍ i completa tots els passos:

  • Consultar la validesa del teu xec regal.
  • Tenir accés a totes les propostes actualitzades (n’incorporem de noves cada mes).
  • Ampliar la caducitat 6 mesos més gratuïtament (consulta les condicions al dors d’aquest xec).
  • Possibilitat de fer ús del xec en cas de pèrdua sempre i quan prèviament l’hagis registrat.

2. TRIA I RESERVA

Consulta la guia o el web i escull la proposta que més t’agradi! Per tramitar la reserva contacta amb l’empresa indicant el número d’identificació i de reserva del teu xec regal.

3. GAUDEIX-NE!

Entregant el xec regal el dia que gaudeixis de l’experiència després d’haver completat les dades.

4. COMPARTEIX

La teva opinió compta, i molt! Un cop hagis gaudit de l’experiència rebràs una enquesta de satisfacció per assegurar-nos que tot ha anat com esperaves.

Durant quant de temps són vàlids els xecs regal?

taula validesa

  • Validesa un cop activat. En el moment de la compra de la capsa-regal el xec queda activat i és vàlid durant els 12 mesos següents.
  • Ampliació gratuïta via registre. Registrant el xec podràs ampliar gratuïtament 6 mesos la seva validesa i per tant el xec passarà a tenir una validesa de 18 mesos.
  • Ampliació pagant un cost de gestió. Un cop el xec hagi caducat pots tornar-ne a ampliar la caducitat pagant els corresponents costos de gestió fins a la data de, com a màxim, 2 anys i 6 mesos després de la data d’activació del xec. Un cop passat aquest temps, el xec quedarà definitivament anul·lat, sense possibilitat de reemborsament per part del punt de venda ni per part de Fent País Cooperativa.

 

Condicions de reserva

1. Si anul·les la teva reserva amb menys de 5 dies d’antelació o no et presentes el dia i hora assenyalats, el xec regal quedarà definitivament anul·lat, sense possibilitat de reemborsament per part del col·laborador escollit ni per part de Fent País Cooperativa.
2. Reserva com a mínim amb 48h d’antelació, en cas contrari, el col·laborador pot no acceptar el teu xec regal.
3. Les condicions generals contractuals poden canviar al llarg del temps, consulta-les a www.fentpais.cat
4. És possible que en determinades èpoques de l’any la quota destinada als xecs regal o al tipus d’habitació oferta de la guia o web estigui completa.
5. El llistat d’experiències que apareixen impreses a la guia no són contractuals, consulta l’oferta actualitzada al web www.fentpais.cat

On consulto la validesa del meu xec regal?

Fàcil i ràpid, registre el xec fent clic AQUÍ seguint tots els passos.

Capsa regal Fent País

Què és la capsa regal?

Una selecció de propostes impreses en una guia junt amb un xec regal Fent País. El beneficiari del regal pot bescanviar el xec per una de les experiències que li apareix a la guia o al web. Consulta tots els models AQUÍ.

On puc comprar la capsa regal?

1. Web

Tria la capsa regal que més t’agradi, clica al botó comprar i omple el formulari de contacte. En 24-48h (laborables) rebràs la comanda a casa.

2. Punts de venda

Compra la capsa regal en un dels punts de venda físics que distribueixen el nostre producte, consulta el llistat AQUÍ.