Dies que duraran anys

Aconsegueix-lo GRATIS per qualsevol* compra de capsa regal en format online

Només durant el mes d’octubre et regalem el llibre Dies que duraran anys per la compra d’una capsa regal en format xec online.

Com funciona? Per a poder rebre el llibre a casa has de marcar l’opció “Xec online (entrega immediata)” un cop seleccionada la capsa regal que t’interessa, i nosaltres t’enviarem el llibre a l’adreça indicada a la comanda en 24/48h.

Què vol dir “en format xec online”? El funcionament és el mateix però en comptes de rebre una capsa regal física, reps un xec regal a punt per imprimir o reenviar a la persona afortunada junt amb les instruccions per fer-ne ús i consultar les propostes (les mateixes que apareixen al web per a cada capsa).

*Atenció! La capsa “Al pot petit hi ha la bona confitura” no està inclosa en la promoció. La compra d’experiències (www.fentpais.cat/experiencies) tampoc estan incloses a la promoció. S’adjuntarà un llibre per comanda, independentment del números de xecs online inclosos. Oferta no acumulable amb altres promocions.

Els fets esdevinguts el dia 1 d’octubre de 2017 quedaran gravats per sempre en la memòria col·lectiva de diverses generacions de catalans. L’astúcia popular a l’hora de custodiar urnes i paperetes, les primeres detencions de càrrecs públics, la mobilització general de la societat, la violència policial, la resistència pacífica i el desencadenament dels fets politicojudicials que se’n desprenen acompanyaran per sempre a molts, i perseguiran tota la vida uns altres.

Són moltes les imatges icòniques que va deixar la tardor del 2017. Dies que duraran anys ofereix una selecció de fotografies que Jordi Borràs, un dels fotoperiodistes més inquiets del país, ha deixat per a la posteritat, i una mostra de les imatges de Sergi Alcázar, Oriol Clavera, Ramón Costa, Sira Esclasans, Ramon Ferrandis, Albert Garcia, Santi Iglesias, Miriam Lázaro, Carles Palacio i Carles Ribas. Acompanyen les imatges textos d’escriptors i escriptores de reconegut talent que, com tots nosaltres, van viure aquells dies amb una estranya barreja de joia, horror i, sobretot, dignitat.

Jordi Borràs

Gràcia (Barcelona), 1981. Fotoperiodista i il·lustrador freelance membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. Actualment col·labora, entre altres mitjans, amb El MónEl TempsCrític i la revista basca Argia. Ha dedicat part de la seva obra professional a investigar l’extrema dreta i el nacionalisme espanyol a Catalunya. Ha publicat els llibres: Warcelona: Una història de violènciaPlus Ultra. Una crònica gràfica de l’espanyolisme a CatalunyaDesmuntant Societat Civil Catalana, La cara BUna altra mirada al procés i