Catalunya efímera

Aconsegueix-lo GRATIS per qualsevol* compra de capsa regal en format digital

Volem celebrar Sant Jordi i per això et regalem el llibre Catalunya efímera per la compra d’una capsa regal en format digital.

Com funciona? Per rebre el llibre a casa, al realitzar la compra has de seleccionar l’opció que diu “Xec regal digital, entrega immediata al teu mail”. El xec regal en pdf el rebràs al moment, el llibre te l’enviem a l’adreça que hagis indicat en 24/48h.

*Atenció! La capsa “Al pot petit hi ha la bona confitura” i la compra d’experiències a la carta no estan incloses a la promoció. S’adjuntarà un llibre per compra. Promoció vàlida fins el 30/4/2020. No acumulable amb altres promocions.

La geografia catalana ofereix una gran riquesa i diversitat de paisatges i hi ha encara, malgrat la urbanització creixent, molts espais d’una bellesa natural sorprenent, difícil de creure. A més, en determinats moments de l’any, en alguns d’aquests paisatges, hi passen coses excepcionals, ben dignes d’una visita.

A Catalunya efímera, Assum Guardiola ens presenta vint-i-quatre entorns naturals que ens permeten viure experiències úniques. N’ha parlat amb persones que viuen en aquest entorn, gent que coneix molt bé el seu territori.

En aquest llibre trobareu el naixement de les tortugues a l’Albera, la florida efímera del bàlec a la Cerdanya, l’esclat del safrà a la Baixa Segarra, l’anellament dels flamencs al delta de l’Ebre, l’arribada de les aus de pas al delta de la Tordera o de les balenes a les costes del Garraf, els mars de boira que s’escampen per la comarca d’Osona, la inquietant brama del cérvol al Boumort, la sortida del sol a l’enforcadura del Pedraforca o els paisatges entapissats de pètals de flors a la Ribera d’Ebre. Vint-i-quatre possibilitats d’excursions molt ben triades, per fer en dies únics a paisatges també únics, que no us heu de perdre.