3 ampolles de vi (Heus* Blanc, Llavors*, Puntiapart*)

1 Llonganissa

1 Mel 0,25kg

1 Formatge

1 Oli Fosc* Argudell

Tast virtual en directe el proper 15 de maig

Visita guiada a les vinyes i celler amb tast de vins per a 2 persones

Enviament a domicili

Divendres 15 de maig a les 19h. Rebràs un enllaç per connectar-te online i fer el tast en directe amb les explicacions del productor, podràs fer totes les preguntes que vulguis!

La compra també inclou una visita guiada a les vinyes i celler amb tast de vins per a 2 persones un cop acabi el confinament. La Vinyeta està situat a les afores de Mollet de Peralada, a l’Alt Empordà.

El 2002 en Josep i la Marta eren dos joves estudiants d’enologia quan van conèixer en Jordi, un viticultor de cooperativa de Mollet de Peralada.

Ell tenia dues vinyes que havia cuidat de sempre però sense fills no veia futur a la seva feina. En Josep i la Marta eren fills de carnissers i li van comprar les vinyes però li van demanar el seu ajut per cuidar-les.

En Jordi els va transmetre la seva experiència i sobretot la passió per les vinyes. El 2006 va començar l’elaboració dels primers vins de La Vinyeta amb DO Empordà. Mica en mica van plantar noves vinyes i van llogar-ne moltes altres de velles a antics viticultors.

Poc després de començar amb la vinya van recuperar un antic olivar amb oliveres de 500 anys amb les que elaboren el seu oli, el Fosc*. Llavors van veure que amb el rebuig del celler, amb les llavors del raïm, podien alimentar les gallines amb les que fan els ous. Recuperant l’antiga tradició, van recuperar un petit ramat d’ovelles que a l’hivern pasturaven les vinyes i això els va engrescar a muntar la formatgeria on elaboren des de fa alguns mesos. Les abelles tanquen el cercle; una trentena de ruscos repartits per les vinyes certifiquen el treball ecològic que realitzen, pol·linitzen la flora salvatge i els proporcionen la mel.

En Josep i la Marta ha creat un petit univers a l’estil de les antigues masies. Són molts els visitants que s’apropen a conèixer aquesta parella d’emprenedors i a tastar els seus vins i productes. Amb els anys La Vinyeta s’ha convertit en un dels cellers més dinàmics, innovadors i estimats de la DO Empordà.

Les comandes sortiran l’11 de maig des de la Vinyeta i entre 1 i 3 dies rebràs el lot a casa.

10 de maig últim dia per fer comanda

Enviament gratuït a domicili

Tast virtual des de casa el productor

Visita guiada al celler amb tast inclòs