Un exemplar del llibre Llum i Llibertat

Una capsa regal Al pot petit hi ha la bona confitura (format digital)

Llibre Llum i Llibertat

Gairebé 200 fotografies inoblidables que retraten una acció d’Artistes de la República a Montserrat. Aquest recull d’imatges constitueix una mostra exemplar de la lluita persistent del procés d’alliberament nacional català. Llum contra la repressió de les llibertats i l’empobriment de la cultura democràtica. Bellesa contra la barbàrie. Art, muntanya i activisme es van conjurar en una de les nits més emotives dels últims anys.

«D’aquí a unes dècades, quan pensem en els anys que estem vivint, algunes imatges s’hauran convertit en icones de l’època. Sens dubte, les instantànies de la brutalitat de la repressió deixaran constància del costat fosc. En canvi, les imatges màgiques de Llum i Llibertat quedaran per sempre com un esclat de bellesa terrible contra els que obren el mal, contra els que odien la llum».
— Joan Fontcuberta

 

Capsa regal Al pot petit hi ha la bona confitura

Veure experiències

Tria i remena entre més de 80 propostes arreu de Catalunya. Visita petits productors del territori que són tot cor i ànima; formatgeries, granges, cellers, obradors artesans…A banda t’oferim una selecció de rutes culturals, entrades a circuits termals, tallers i molt més! La majoria de propostes són per dues persones però et recomanem que visualitzis cada fitxa per consultar el número de persones exacte.

Els llibres sortiran el 26 d’octubre un cop finalitzi la compra conjunta en 24/48h tindreu l’exemplar a casa

La capsa regal en format digital us l’enviarem directament al vostre mail al llarg de la setmana del 26 d’octubre

Compra ARA!

25 d’octubre últim dia per fer comanda