Com el seu nom indica, la Casa Museu de la Mel són especialistes en aquest producte tant ric en propietats. Si voleu saber-ne més, us hi esperen encantats.
Introdueix-te en el curiós món de les abelles tot coneixent el procés d’extracció de la mel i veient els utensilis necessaris per la recol·lecció. Degustaràs diferents tipus de mel a la vegada que t’explicaran les seves propietats i combinacions culinàries i, finalment, posaràs a prova la teva traça i creativitat amb un taller d’espelma, que et podràs endur a casa com a record!
La Casa de la Mel, Mel el Remei, és una empresa familiar situada al poble d’Alcover, a l’Alt Camp. Extreuen la mel de les muntanyes de Prades, on hi predomina la farigola, l’espígol, el romaní, la sàlvia, etc., obtenint així una mel natural d’alta qualitat, pura i aromàtica amb moltes propietats terapèutiques per al benestar de la salut.
A part de la mel, també el·laboren altres productes com ara el pol·len, la gelea reial, el pròpolis i la cera verge d’abella, entre altres, tots ells favorables per una alimentació equilibrada i sana.